Novinky

Více než 30 IDM realizací v České republice i zahraničí

AMI Praha AMI Praha získala certifikát bezpečnosti informací ISO 27001
AMI Praha získala certifikát bezpečnosti informací ISO 27001

AMI Praha získala certifikát bezpečnosti informací ISO 27001

Společnost AMI Praha úspěšně dokončila proces implementace a získala certifikáty pro řízení jakosti dle normy ISO 9001:2001 a pro řízení bezpečnosti informací dle normy ISO 27001:2006.

„Získání certifikace chápeme především jako potvrzení kvality našich procesů a vyjádření odpovědnosti vůči svým klientům a partnerům. Spolu se zavedením systému řízení jakosti, které je dnes standardem, jsme implementovali také systém řízení bezpečnosti informací a vytvořili tak integrovaný systém řízení společnosti,“ říká Petr Gašparík, Quality and Security Manager v AMI Praha. Vysoká úroveň interního řízení je nyní zárukou bezproblémového průběhu svěřených projektů a minimalizace bezpečnostních rizik. „K datu vydání této zprávy získalo certifikát ISO 27001 v České republice v oboru zpracování dat pouze 19 společností a jeho získání tedy považujeme za významnou konkurenční výhodu,“ dodává Petr Gašparík.

Pro zavedení systému řízení bylo ve výběrovém řízení jako partner vybráno CQS – Sdružení pro certifikaci systému jakosti, člen mezinárodní sítě certifikačních orgánů IQNet. Implementační proces byl zahájen v květnu 2007 a ukončen úspěšným certifikačním auditem o rok později. Certifikace jsou platné v oblasti poskytování služeb při návrhu a implementaci řešení v oblasti informačních technologií a internetu.

O společnosti AMI Praha a.s.
AMI Praha je systémový integrátor, který pro své klienty realizuje komplexní podniková IT řešení a internetové služby. Specializuje se zejména na podnikové portály, identity management systémy a korporátní webové prezentace. AMI Praha je zakládajícím členem Asociace.BIZ, která sdružuje přední české dodavatele internetových a intranetových řešení. Mezi klienty společnosti patří Skupina ČEZ, Skupina UniCredit, MADETA, Peugeot ČR, Plzeňský Prazdroj, Pražské služby, Telefónica O2 Slovakia a další. Více informací o AMI Praha naleznete na adrese www.ami.cz.