Nacházíte se zde: Úvodní stránka > Publikujeme > Tisková zpráva > AMI Praha a.s. získala certifikaci ISO 20000-1

AMI Praha a.s. získala certifikaci ISO 20000-1

AMI Praha a.s. získala certifikaci ISO 20000-1 123

AMI Praha a.s. rozšířila své certifikační portfolio o ISO 20000-1 (Management služeb IT v organizaci).

Sdílej na sociálních sítích:

Jako další krok ve zlepšení a standardizaci servisních služeb se AMI Praha a.s. rozhodla v roce 2011 zavést normu ISO 20000-1. Projekt se podařilo úspěšně dokončit začátkem měsíce května.

„Hlavním cílem projektu bylo zvýšení kvality služeb poskytovaných servisem a nastavením podle best practices ITIL (IT Infrastructure Library). Rovněž jsme chtěli vytvořit předpoklady pro zlepšování služeb servisu přesnějším měřením plnění SLA.“ vysvětluje Tomáš Čihák, ředitel servisu.

„Z pohledu obchodu je pro nás klíčový spokojený zákazník, k čemuž můžeme přispět vyšší kvalitou servisních služeb, a také schopnost dosáhnout souladu s výběrovými řízeními, u nichž se objevují kvalifikační předpoklady na certifikaci ISO 20000-1“ hodnotí přínos projektu Petr Urban, obchodní ředitel.

Přejít na začátek stránky

Mapa stránek