Novinky

Více než 30 IDM realizací v České republice i zahraničí

AMI Praha SUN Identity Manager – blížící se „End of Life“
SUN Identity Manager – blížící se „End of Life“

SUN Identity Manager – blížící se „End of Life“

SUN IDM byl, nejen dle našeho názoru, velmi povedený produkt, který má za sebou celou řadu úspěšných implementací ve světě i v ČR (řada z nich byla provedena naší společností). Jeho zákazníci oceňují zejména širokou podporu podnikových systémů a možnost rychle „ušít řešení na míru“.

Poté, co byl SUN Microsystems v roce 2009 zakoupen společností Oracle, byl tento produkt přejmenován na Oracle Waveset a bylo také rozhodnuto o postupném zastavení jeho vývoje. Důležité jsou dva termíny, na konci roku 2014 bude ukončen tzv. „premier support“ a na konci roku 2017 skončí „extended support“. Stručně řečeno –  od konce roku 2014 nebudou zaručeny updaty zajišťující funkčnost s novými produkty / verzemi softwarů třetích stran.

Stávající zákazníci původního SUN IdM řešení tak již dnes přemýšlí o řešení této situace. A právě to je jedna z oblastí, ve které nabízíme kompletní pomoc. Díky znalosti produktu SUN IDM i alternativních produktů od známých výrobců (např. Oracle IDM, CA Identity Minder, MS FIM) či open-source alternativ (ForgeRock OpenIDM, Evolveum MidPoint), můžeme nabídnout analýzu stávajícího stavu, navrhnout a zrealizovat přechod na nový produkt či poskytnout podporu stávajícímu řešení.

Díky mnohaletým zkušenostem našich architektů ze skutečně velkých i menších implementačních projektů (Skupina ČEZ, Česká pošta, Raiffeisenbank a další) garantujeme velmi proklientský přístup s důrazem na efektivitu migračního projektu či podpory.